Bel ons +32 2 513 13 13 Info aanvragen

Wivina Assistentiewoningen Dilbeek

+32 2 513 13 13

Het project

Zorgeloos wonen

Investeren in welzijn

De wereld in 15 Km

Info aanvraag

Het project

Bij het binnenkomen via de vroegere abdijpoort ontdekt u meteen het majestueuze priesterhuis aan de ingang. Vandaag straalt het beschermde deel van het Sint-Wivinaklooster nog altijd enorme klasse uit. Het domein, omringd door groen, ademt ruimte en rust. Op dit domein staat nu het exclusieve woonproject met 65 assistentiewoningen verspreid over vier verdiepingen. Het project staat open voor een ruime vorm van assistentie zonder leeftijd gebonden te zijn. Zo kunnen ook mensen met een fysieke of mentale beperking die zelfstandig wensen te wonen van deze luxe assistentiewoningen genieten. 

Vanuit de uitzonderlijke ruime assistentiewoningen kijkt u uit op de idyllische, uitgestrekte 10ha parktuin. De appartementen baden in het licht en hebben een open uitzicht over het domein. De assistentiewoningen beschikken over 1 of 2 ruime slaapkamers, 1 of 2 badkamers, een leefruimte, een volledig uitgeruste keuken met berging en een terras die functioneert als private buiten ruimte. In het project zijn ook 65 ondergrondse parkeerplaatsen voorzien. 

Voor de realisatie werden architecten De Vylder, Vinck en  Tailleur door projectontwikkelaar Woenst gevraagd omdat ze experts in het ontwikkelen van dienstencentra zijn, zij hebben dan ook meegewerkt aan het Intergenerationeel Project Linkeroever.

U kan wonen of investeren in ruime, luxueuze en erkende assistentiewoning in een groene oase. Bent u benieuwd?
Ontdek Residentie Wivina met uitgebreide diensten en zorg.

 

 

TV Spot op Bruzz

Samen met Bruzz is er voor Wivina een promospot gemaakt.die nu actief loopt op deze zender. 

 

Zorgeloos wonen

Luxe, comfort en ruimte komen bij elkaar

Deze luxueuze erkende assistentiewoningen liggen aan de rand van Brussel in de groene gordel in een uitgestrekt parkdomein. In het park zelf kunt u er tijdens uw wandeling erfgoed ontdekken en neerhofdieren zien. Naast uw eigen woning kunt u ook gezellig vertoeven in de Shared Spaces.
Hier bevindt zich het kloppende hart dat de bewoners met elkaar verbindt, om zo een echte community tussen de bewoners te creëren. Een ideale plek om je kleinkinderen te ontvangen. U neemt dit zelf in handen want er is een divers aanbod voorzieningen dat contact op een ongedwongen manier vergemakkelijkt.

Naast de gezellige Shared Spaces is er ook een aangename bar en restaurant waar échte levensgenieters met open armen worden ontvangen voor een drankje en een babbeltje. Het restaurant is publiek open wat zorgt voor een leuke “va et viens”. Natuurlijk is er ook een polyvalente ruimte om familie en vrienden te ontvangen, een feestje te geven, ontmoeten van vrienden, familie of kleinkinderen staat hier bij Wivina centraal.

Assistentiewoning Service Century21 ATG

Laat je kinderen en kleinkinderen vaak op bezoek komen

Wivina ligt centraal en dat heeft zijn voordelen. De nabijheid van scholen en toegang tot het nabij gelegen station zorgt ervoor dat uw kinderen en kleinkindern vaak langs kunnen komen. Het station bevindt zich op 6 minuten wandelen, de trein stopt in alle deelgemeenten van Brussel tot Aalst. Een hele regio is hierdoor ook vlakbij.

Groot ouders houden van hun kinderen en dat hebben ze hier begrepen. Huiswerk maken bij Oma en Opa tot papa en mama terug zijn van hun werk, dat kan hier allemaal. Zo hebben ouders geen naschoolse zorg meer nodig omdat Orpea intergenerationeel contact wil stimuleren. Orpea uw service verstrekker in woonzorg is dan ook “Master in Zorg”.

Woenst partner Century 21 ATG

Vakantieplannen met de zelfde service ?

Orpea heeft iets heel erg uniek, als Master in Zorg gaan ze toch enkele stappen verder om uw geluksfactor te verhogen. Wie wil kan enkele keren per jaar op vakantie naar een anderen residentie binnen de groep en dat zijn toch zo’n 30-tal bestemmingen. Dat is super want zo kunt u naar zee zonder verlies van je zorggarantie. Ontspannen en ontzorgen in een beweging. En dat ziet u echt niet zo vaak.

Orpea Group
Woenst partner Century 21 ATG

Eindeloos comfortabel wonen

In deze erkende assistentiewoningen van Residentie Wivina krijgen bewoners de mogelijkheid om onbeperkt te wonen, in alle vrijheid en met de ondersteuning op het ritme van het leven. Voor ondersteuning en zorg kunnen bewoners altijd rekenen op Orpea, Master in Zorg, specialist in de uitbating en verhuur van erkende assistentiewoningen. Inderdaad, als professionele partner biedt zorgbedrijf Orpea een brede waaier van diensten aan.

Wenst u graag te revalideren bij Wivina dan kan dit ook. De zorgverstrekking is divers en op maat van de bewoners. Leeftijd is geen parameter bij Wivina. Uw persoonlijk service is dat wel.

De comfortabel service verlening van Orpea bestaat uit:

 

Administratieve ondersteuning

We helpen je bij het invullen van ingewikkelde documenten.

Shuttledienst

Ergens naartoe? Laat je wegbrengen.

Enthousiaste klusjesdienst

Voor herstellingen, om je vuilnisbakken buiten te zetten, …

Ontspannings- en fitnessruimte

Zorg voor lichaam en geest.

Woonassistent aanwezig

Zorg en ondersteuning zijn verzekerd.

Oproepsysteem en hulp

Noodgeval? We staan 24/7 paraat voor snelle interventies.

Body sensor watch

Een controle systeem die uitzondelijke incidenten kan dedecteren

Het mag iets meer zijn

De service beperkt zich hier niet.  U kan een keuze maken uit een divers gamma van extra diensten.

In Residentie Wivina kunnen bewoners ook gebruik maken van volgende optionele services.

Delivery Services zoals het leveren van boodschappen, medicatie en maaltijden, maar ook huishoudhulp met dienstencheques, klusjesdienst, begeleiding naar dokter, apotheek, winkel, kapper, persoonlijke verzorging, thuisverpleging, Verisure, HelloFresh, UberEat, vakantieregeling,… Dus een zeer uitgebreid aanbod.

Alleen gebruikte diensten worden aangerekend.

Bonus actie !

Klinkt 1 jaar gratis Orpea dienst als muziek in uw oren ? Dit is een geschenk die we geven voor de eerste 5 kopers.

 Century 21 ATG  02 513 13 13

Investeren in welzijn

De erkenning van Agentschap Zorg en Gezondheid als kwaliteitslabel.

De unit’s van Residentie Wivina zijn stuk voor stuk erkende assistentiewoningen, conform aan de strenge wettelijke normen die hiermee gepaard gaan. De erkenning, toegekend door het Agentschap voor Zorg en Gezondheid, garandeert een kwalitatieve dienst- en zorgverlening door een professionele beheersinstantie, een toegankelijke, laagdrempelige omgeving en de mogelijkheid om levenslang in de flats te wonen.
Voor eigenaars brengt de erkenning naast een kwaliteitsgarantie ook fiscale voordelen met zich mee. Zo kunt u genieten van een verlaagd btw-tarief van 6% en een vrijstelling van onroerende voorheffing bij voldoen aan de officiële gestelde voorwaarden.

Bovendien heeft Residentie Wivina tal van duurzame oplossingen. Zo worden er oplaadpunten voor scootmobielen voorzien en wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van LED-verlichting. Ook wordt er gewerkt met thermische en akoestische isolatie die beter scoren dan de opgelegde norm.

Wivina interieur

 

Extra Bonus actie !

Klinkt 3 jaar huurgarantie als muziek in uw oren ? Een garantie die we geven voor de eerste 5 kopers. Ontdek dan je nieuwe investering in een prachtige parkomgeving met diensten en assistentie op het ritme van de bewoners.

Crisisbestendig investeren? Welkom bij Residentie Wivina

Dankzij DIRECTE, gewaarborgde rendementen en daadkrachtige solvabele partners kan u er van op aan dat uw investering crisisbestendig is én blijft! De huurloyaliteit voor assisttentieprojecten is heel erg hoog. Woonzorgcentra en herstelverblijven op prachtige en slimme locaties zijn en blijven belangrijker dan ooit!
Wivina staat ook open voor volwassen personen die een tijdelijke revalidatie wensen of ondersteuning wensen bij het zelfstandig wonen. Leeftijd is geen parameter om een Wivina bewoner te zijn. De eerste parameter is enkel de behoefte om assistentie te krijgen.

Ontdek de ruime erkende assistentiewoningen in Dilbeek, waar hedendaagse functionele architectuur, duurzame oplossingen, een prachtige natuurlijke omgeving en assistentie op maat samenkomen. Door de unieke combinatie van vastgoed en zorg is Residentie Wivina een wijze investering met het oog op de toekomst. Met alle faciliteiten en verbindingswegen dichtbij is dit een toplocatie voor bewoners en investeerders. Alle voorzieningen zijn bereikbaar binnen de 15 min.

65

reeds verkocht

79%

reeds verkocht

3

jaar huurgarantie

Voordelen

Een investering met mooie vooruitzichten

In tegen 2050 is de de helft van alle Belgen + 65. Terwijl het aantal senioren en actieve medioren toeneemt, stijgt ook de vraag naar aangepaste woningen. De verwachtingen zijn dat nieuwe projecten aankijken tegen een hogere realisatiekost, het momentum is dus geschikt om nu je investering uit te voeren.
Investeer daarom in de ruime assistentiewoningen van Residentie Wivina en geniet van de maandelijkse huuropbrengsten en later van de meerwaarde na verkoop.

 Voor de investeerders zijn de voordelen aanzienlijk:

 

RENDABEL

 • Tastbare hefboom bij financiering
 • Zicht op meerwaarde door uitstekende locatie
 • Aankoop in volle eigendom met mogelijkheid tot eigen gebruik
 • Fiscaal voordelig: verlaagd btw-tarief van 12% en vrijstelling op onroerende voorheffing
~

VEILIG

 • 3 jaar huurgarantie
 • Minimaal risico op leegstand door verhuurpool
 • Medioren en senioren zijn stabiele huurders 

ZORGELOOS

 • Verhuur en uitbating door Master in Zorg Orpea
 • Genieten van alle voordelen van eigenaar te zijn, zonder de nadelen ervan

Wil u een rendementsberkening ?

Wivina Exterieur

Ontdek Residentie Wivina Assistentiewoningen

Dilbeek ligt in de groene gordel

De centraal gelegen in een privaat park
Residentie Wivina
Hendrik Placestraat 43, 1702 Dilbeek

De groene omgeving van Residentie Wivina is een blikvanger. Het woonproject heeft een prachtige, rustgevende binnentuin en is rechtstreeks verbonden met het nabijgelegen park.

Te voet, met de fiets, de auto of het openbaar vervoer: de bewoners van de rustig gelegen Residentie Wivina kunnen in alle comfort kiezen hoe ze op hun bestemming geraken.

Bereik de wereld in 15 km

Placeholder

2km: Lorem ipsum
5km: Lorem ipsum
15km: Lorem ipsum

Shopping

2km: Delhaize , buurtwinkels
5km: 2 overdekte shoppingcentra
15km: Avenue Louise , City 2 , Dansaertstraat

Openbaar nut

2km: Gemeentehuis, scholen, treinstation
5km: Openbaar zwembad , 
15km: Brussels gewest

Genieten

2km: Gezellige en hoogstaande restaurants , Thermen , groene omgeveing , enioren verenging 
5km: Golfclub, bioskoop,
15km: Musea, Plantentuin Laken en Meise, nog meer natuur en een gevarieerd aanbod horeca 

Medisch

2km: Plaatselijke zorggarantie, huisartsen, revalidatie, apotheek
5km: Ziekenhuis en tal van medische specialisaties
15km: 2 universitaire ziekenhuizen

Een vrijblijvend kennismakingsbezoek?

Ja kan ons bellen en ja ook emailen. We geven u graag informatie via telefoon of komen bij u langs als dat beter uitkomt.
Daarna geven we je graag een rondleiding in het woonzorgcentrum of de assistentiewoning van je keuze.

Informatie aanvragen

Stuur ons een info-aanvraag

Residentie Wivina contactformulier

Bel naar 02/513.13.13 elke werkdag van 9h00 tot 17h00

Vastgoedmakelaarsbemiddelaar BIV 503.184 Iwan Assys
De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel.
C21 ATG BV , Edingsesteenweg 341 , 1455 Kester – Ondernemingsnummer: BE 0628 665 413

10 Vragen die je moet stellen bij een bezichtinging

Je hebt een woning gevonden die aan je eerste selectie voldoet. Dan is het nu tijd om de woning te gaan bezichtigen.

Schrijf in op onze informatie en krijg als welkom de 10 vragen die je zeker moet stellen.

You have Successfully Subscribed!

Iwan

Informatiegesprek aanvragen

In dit gesprek kan je vragen stellen. B.v.:

 • Hoeveel vraag is er momenteel naar eigendommen in mijn buurt?
 • Wat doen jullie voor mij en wat moet ik zelf doen?
 • Wat is de huidige marktwaarde van mijn woning?
 • Hoelang staat een woning gemiddeld te koop in de respectievelijke regio?

Dank je voor je aanvraag, we nemen spoedig contact

Iwan

Professionele GRATIS schatting aanvragen

Tijdens deze schatting mag je het volgende verwachten:

 • Een grondige bezichtiging van uw eigendom
 • De expert-schatter verzamelt zoveel mogelijk informatie over uw eigendom
 • Er wordt een vergelijkende en analytische schatting gemaakt
 • Je krijgt enkele waardevolle tips om het maximum uit de verkoop te halen

Dank je voor je aanvraag, we nemen spoedig contact

Iwan

Vraag een verkoopscan aan

Wat kan je verwachten?

 • Een expert komt ter plaatse voor een grondige screening.
 • Wij geven tips om de verkoop te stimuleren.

Dank je voor je aanvraag, we nemen spoedig contact