Voor je meest kostbare bezit, is het belangrijk om een specialist in te schakelen. Als je plannen hebt om te beleggen, ga je toch ook met een beleggingsadviseur praten? We lichten graag even uit wat nu eigenlijk de meerwaarde is van een makelaar.

1. Prijs

Gemiddeld halen wij 10% meer uit de verkoop van een woning. Dit alleen lijkt ons de moeite waard om met een vastgoedmakelaar samen te werken! Iedereen wil toch het maximum uit de verkoop van zijn woning halen? Wel, wij nemen dat voor onze rekening.

2. Sterk in onderhandelen

Het maximum uit de verkoop van een woning halen doen we door te onderhandelen met de verschillende partijen. We zijn erg sterk in de onderhandelingsfase omdat we hier door en door op getraind worden. Bovendien hebben wij hier dagelijks ervaring mee.

3. Tijd

Door het werk in de handen van een vastgoedmakelaar te schuiven, bespaar je heel wat tijd. Denk maar aan administratief werk, juridische kwesties, telefoontjes, mails, huisbezoeken,… Je spendeert je kostbare tijd toch liever met je familie en vrienden?

4. Office manager

Onze office manager, Mieke, zorgt ervoor dat het verkoopdossier compleet is. Zij vraagt de nodige attesten aan, maakt de compromis op, legt contacten met de notarissen van beide partijen en kijkt alles grondig na. Als specialiste in haar vak en administratieve duizendpoot kan zij op elke vraag van de koper en verkoper antwoorden.

5. Marketing

Wij zorgen er natuurlijk voor dat jouw pand in de kijker wordt gezet, dit gebeurd door onze marketingverantwoordelijke. Zij bezoekt de woning om te kijken wat de troeven zijn van de woning en speelt deze uit in de communicatie naar de kopers. Zo wordt er een video van het pand gemaakt, ‘te koop’ flyers gedrukt, promotie gedaan op social media, …

6. Groot netwerk

Een echte meerwaarde van een makelaar is zijn groot netwerk, wij hebben een klantenportefeuille in de Vlaamse Ardennen van ongeveer 15.000 personen. Dit groot intern netwerk kan je onmogelijk zelf hebben. Wij spreken ons netwerk dan ook steeds actief aan bij elk nieuw pand dat in onze portefeuille komt.

7. Expert in de regio

Doordat wij meer dan 10 jaar gevestigd zijn in de Vlaamse Ardennen kennen wij de streek zeer goed en weten wij perfect welke prijzen er hanteerbaar zijn. Wij volgen de prijzen en trends in de markt steeds nauwlettend op, hierdoor weten wij perfect over wat wij praten.

8. Inzicht en kennis

Als vastgoedmakelaars zijn wij verplicht om een BIV-nummer te hebben, dit betekent dat wij dan ook een jarenlange opleiding hebben gevolgd om het vak onder de knie te hebben. Meerdere keren per jaar volgen wij bijscholingen om op de hoogte te zijn van de recentste wetgeving en technieken. Hierdoor hebben wij heel wat inzicht en kennis betreffende bouwgronden, verkavelingen, nieuwbouw, projecten, juridische zaken, kostencalculaties, …

9. Referenties

Door onze aanwezigheid in verschillende netwerkorganisaties kunnen wij onze klanten de juiste referenties geven. Wij kunnen hun aanbevelingen doen naar keuze van notaris, landmeter of syndicus. Maar ook raad geven betreffende keuze aannemer of keukenleverancier.

10. Advies na verkoop

Tot slot zijn we er ook na de verkoop van jouw woning, we zijn er om te helpen met alle vragen die je maar kan bedenken rond jouw woning.

10 Vragen die je moet stellen bij een bezichtinging

Je hebt een woning gevonden die aan je eerste selectie voldoet. Dan is het nu tijd om de woning te gaan bezichtigen.

Schrijf in op onze informatie en krijg als welkom de 10 vragen die je zeker moet stellen.

You have Successfully Subscribed!

Iwan

Informatiegesprek aanvragen

In dit gesprek kan je vragen stellen. B.v.:

  • Hoeveel vraag is er momenteel naar eigendommen in mijn buurt?
  • Wat doen jullie voor mij en wat moet ik zelf doen?
  • Wat is de huidige marktwaarde van mijn woning?
  • Hoelang staat een woning gemiddeld te koop in de respectievelijke regio?

Dank je voor je aanvraag, we nemen spoedig contact

Iwan

Professionele GRATIS schatting aanvragen

Tijdens deze schatting mag je het volgende verwachten:

  • Een grondige bezichtiging van uw eigendom
  • De expert-schatter verzamelt zoveel mogelijk informatie over uw eigendom
  • Er wordt een vergelijkende en analytische schatting gemaakt
  • Je krijgt enkele waardevolle tips om het maximum uit de verkoop te halen

Dank je voor je aanvraag, we nemen spoedig contact