Droom jij ook van ordelijk en opgeruimd wonen maar lukt het je maar niet? We hebben een oplossing voor je: de truc is om simpelweg de zaken die je niet nodig hebt weg te doen, en de juiste tools en systemen in huis te hebben om je spullen op te bergen. In dit artikel zetten we alvast vijf tools op een rijtje waarmee jij van een rommelige kamer in een handomdraai een ordelijke ruimte maakt.

1. Opslagbank in de gang

Het is soms verbazingwekkend hoe snel de gang kan veranderen in chaos door jassen en schoenen. Een opslagbankje is hiervoor een fantastische oplossing mét dubbel nut: je hebt niet enkel een geweldig ordelijk hulpmiddel om je spullen weg te stoppen, maar je kunt het ook gebruiken om op te zitten wanneer je je schoenen aantrekt.

2. Manden

Een mand: waarschijnlijk is het de meest fantastische organisatorische tool die ooit is uitgevonden. Maakt niet uit in welke kamer je ze gebruikt, ze hebben overal hun nut. En je krijgt er zowat alles in opgeborgen: dekens, boeken, schoenen, zelfs voedsel. Ze zien er bovendien minimaal en gestroomlijnd uit. En ze komen in alle maten, vormen, stijlen en gewichten!

3. Labels

Je moet natuurlijk niet je hele woning volplakken met labels. Maar op strategische plaatsen bewijzen ze echt wel hun nut. Op die manden of bakken die op een hoge plank staan, bijvoorbeeld. Maakt het ergonomisch net iets eenvoudiger om te zien wat er juist in een mand zit.

4. Aparte wasmanden

We kennen persoonlijk niet veel mensen die graag de was doen. Maar een voorbereid man of vrouw is er twee waard: je kan bijvoorbeeld je was al op voorhand sorteren als je divers gekleurde of gelabelde wasmanden hebt. Dan hoef je achteraf tenminste niet meer door de vuile was te gaan om alles uit mekaar te sorteren. Dit maakt een dagje wassen veel aangenamer!

5. Ladeverdelers

Je kent het wel: een kast die zo groot is dat je er alles in propt en uiteindelijk geen enkel idee meer hebt van wat er nu eigenlijk in zit. Met een ladeverdeler los je dat probleem op: een ladeverdeler kan niet enkel gebruikt worden voor je bestek, maar voor zowat alles: de binnenkant van bureaus, nachtkastjes, dressings… Ook je interne organisatie is immers belangrijk voor je gemoedsrust.

Zo, hopelijk helpen deze tips je om jouw woning ordelijker te maken!

10 Vragen die je moet stellen bij een bezichtinging

Je hebt een woning gevonden die aan je eerste selectie voldoet. Dan is het nu tijd om de woning te gaan bezichtigen.

Schrijf in op onze informatie en krijg als welkom de 10 vragen die je zeker moet stellen.

You have Successfully Subscribed!

Iwan

Informatiegesprek aanvragen

In dit gesprek kan je vragen stellen. B.v.:

  • Hoeveel vraag is er momenteel naar eigendommen in mijn buurt?
  • Wat doen jullie voor mij en wat moet ik zelf doen?
  • Wat is de huidige marktwaarde van mijn woning?
  • Hoelang staat een woning gemiddeld te koop in de respectievelijke regio?

Dank je voor je aanvraag, we nemen spoedig contact

Iwan

Professionele GRATIS schatting aanvragen

Tijdens deze schatting mag je het volgende verwachten:

  • Een grondige bezichtiging van uw eigendom
  • De expert-schatter verzamelt zoveel mogelijk informatie over uw eigendom
  • Er wordt een vergelijkende en analytische schatting gemaakt
  • Je krijgt enkele waardevolle tips om het maximum uit de verkoop te halen

Dank je voor je aanvraag, we nemen spoedig contact