Het Oost-Vlaamse Wilink werkt voortaan samen met Century 21 Benelux en dat is in de immosector op z’n minst uitzonderlijk te noemen. Wie straks zijn huis bij Century 21 koopt of verkoopt, krijgt meteen ook de mogelijkheid om bij Wilink een hypothecair krediet af te sluiten of een verzekering aan te gaan.

In de praktijk wordt het hele vastgoedluik van Wilink, met hoofdkantoor in Zwijnaarde en een filiaal in Aalst, naar Century 21 Benelux overgeheveld, wat inhoudt dat de groep er meteen negen kantoren bij krijgt. Daarnaast wordt het aanbod nieuwbouwpanden verder uitgebreid, en zal de verhuurdienst en alles wat te maken heeft met buitenlands vastgoed onder leiding van Century 21 komen. Wilink zelf zal een stuk meer commerciële slagkracht krijgen.

“Wilink was op een scharniermoment gekomen. We waren al langer op zoek naar de beste manier om de groei te verzekeren en tegelijk de best mogelijke dienstverlening te blijven aanbieden”, legt Dominique Dejean, CEO van Wilink uit. “Al snel bleken onze ambities en die van Century 21 op heel wat vlakken gelijk te lopen, wat een samenwerking in feite alleen maar logisch maakte. Door dit partnership kunnen we onze marktpositie fors versterken.”

Nieuwe trend

In België verwacht Century 21 dat alleen al het dienstenaanbod binnen enkele jaren goed zal zijn voor de helft van de inkomsten van de groep. “De voorbije jaren waren we al langer aan het kijken hoe we ons dienstenaanbod konden uitbreiden, want daar ligt nu eenmaal de toekomst van de makelaar anno 2018. Onze groep in China haalt vandaag zo’n 20 procent van de inkomsten uit de klassieke verkoop, terwijl 80 procent draait om diensten zoals kredietverstrekkingen. Als je dat ziet, weet je dat het partnership met Wilink een belangrijke stap is voor de toekomst van onze groep en zelfs voor de hele sector”, zegt Isabelle Vermeir, CEO van Century 21 Benelux.

Wilink werd twee jaar geleden opgericht en is intussen één van de grote spelers die actief is in de financiële dienstensector. Het bedrijf is gespecialiseerd in verzekeringsmakelaardij, hypothecaire kredieten en vermogensbeheer. Van de in totaal 19 vestigingen, heeft Wilink er twee in Oost-Vlaanderen, met name het hoofdkantoor in Zwijnaarde en een vestiging in Aalst. In Wallonië heeft Wilink nog een hoofdzetel in Louvain-la-Neuve.

Wenst u een afspraak te maken?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

10 Vragen die je moet stellen bij een bezichtinging

Je hebt een woning gevonden die aan je eerste selectie voldoet. Dan is het nu tijd om de woning te gaan bezichtigen.

Schrijf in op onze informatie en krijg als welkom de 10 vragen die je zeker moet stellen.

You have Successfully Subscribed!

Iwan

Informatiegesprek aanvragen

In dit gesprek kan je vragen stellen. B.v.:

  • Hoeveel vraag is er momenteel naar eigendommen in mijn buurt?
  • Wat doen jullie voor mij en wat moet ik zelf doen?
  • Wat is de huidige marktwaarde van mijn woning?
  • Hoelang staat een woning gemiddeld te koop in de respectievelijke regio?

Dank je voor je aanvraag, we nemen spoedig contact

Iwan

Professionele GRATIS schatting aanvragen

Tijdens deze schatting mag je het volgende verwachten:

  • Een grondige bezichtiging van uw eigendom
  • De expert-schatter verzamelt zoveel mogelijk informatie over uw eigendom
  • Er wordt een vergelijkende en analytische schatting gemaakt
  • Je krijgt enkele waardevolle tips om het maximum uit de verkoop te halen

Dank je voor je aanvraag, we nemen spoedig contact