Zijn de kosten van het bouwen of verbouwen van je woning hoger uitgevallen dan gedacht? En is je budget krap geworden voor meubels en decoratie? Denk er dan eens aan om langs te gaan bij één van de vele kringwinkels in ons land. Ook wanneer je eens een nieuwe toets wilt geven aan je interieur, is de kringloopwinkel een leuke tip. Bovendien draag je ook nog eens bij aan een duurzame wereld, meubels en woonaccessoires krijgen immers een tweede leven!

1. Kaders en kunst

In de kringloopwinkel vind je vaak heel wat mooie fotokaders of schilderijlijsten. Denk maar aan bladgouden kaders in een herenhuis, deze passen perfect in dit type woning en zijn spotgoedkoop in de kringloopwinkel. Je vindt er bovendien een schat aan antieke en bijzondere schilderijen.

2. Antiek en vintage

Antieke, vintage meubelen vertellen een verhaal. Zo kan je gemakkelijk een oude kast of prachtige tafel tegen een betaalbare prijs op de kop tikken in de kringloopwinkel. Het combineren van oude en nieuwe meubelen creëert een unieke en gezellige sfeer in huis.

3. DIY

Misschien wel het fijnste van shoppen in de kringwinkel: je kan er zelf van maken wat je wil. Zie je dat stoeltje graag, maar past de kleur niet in je interieur? Geef het een moderne toets en schilder het stoeltje in een kleur naar je smaak. Ben je verliefd op dat bladgouden kader, maar zie je er liever een ander schilderij in? Vervang het voor wat je maar wil. Je betaalt immers vaak maar een paar euro’s voor bijzondere stukken bij de kringwinkel. Door deze jouw eigen accent te geven heb je unieke stukken in huis.

4. Decoratie

Nood aan een nieuwe look in je interieur? Het loont de moeite om dan toch ook eens bij de kringloopwinkel te passeren. Je kan er namelijk heel wat decoratie vinden. Denk maar aan vaasjes, bloempotten, kandelaars, serviezen of een lampenkap. Met deze accessoires kan je in een handomdraai je interieur gemakkelijk en tegen een betaalbare prijs een nieuwe, frisse toets geven.

10 Vragen die je moet stellen bij een bezichtinging

Je hebt een woning gevonden die aan je eerste selectie voldoet. Dan is het nu tijd om de woning te gaan bezichtigen.

Schrijf in op onze informatie en krijg als welkom de 10 vragen die je zeker moet stellen.

You have Successfully Subscribed!

Iwan

Informatiegesprek aanvragen

In dit gesprek kan je vragen stellen. B.v.:

  • Hoeveel vraag is er momenteel naar eigendommen in mijn buurt?
  • Wat doen jullie voor mij en wat moet ik zelf doen?
  • Wat is de huidige marktwaarde van mijn woning?
  • Hoelang staat een woning gemiddeld te koop in de respectievelijke regio?

Dank je voor je aanvraag, we nemen spoedig contact

Iwan

Professionele GRATIS schatting aanvragen

Tijdens deze schatting mag je het volgende verwachten:

  • Een grondige bezichtiging van uw eigendom
  • De expert-schatter verzamelt zoveel mogelijk informatie over uw eigendom
  • Er wordt een vergelijkende en analytische schatting gemaakt
  • Je krijgt enkele waardevolle tips om het maximum uit de verkoop te halen

Dank je voor je aanvraag, we nemen spoedig contact